De Historische Vereniging Ni’jluusn van Vrogger zoekt vrijwilligers!

De Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger wordt geheel gerund door vrijwillgers. Er is van alles te doen en daarom zoeken we meer mensen om al het werk gedaan te krijgen. 
 
Voor de Historische Vereniging:
- PR functionaris, die zorg draagt voor het opstellen en verspreiden van persberichten en publicaties rond activiteiten van de vereniging en de werkgroepen
- Vrijwilligers voor het verrichten van werkzaamheden als het scannen van documenten en het fotograferen van museale objecten, het beschrijven van beeldmateriaal en museale objecten, het registreren van die gegevens in het computer systeem en het uitvoeren van administratief en typewerk
 
Een deel van deze werkzaamheden kan thuis gebeuren, waarbij regelmatig tijdens bijeenkomsten informatie en kennis wordt uitgewisseld.
 
Voor museum Palthehof:
- Gastheren en –dames voor het ontvangen van bezoekers van het museum gedurende het seizoen van april tot en met oktober
- Gastheren en –dames voor het rondleiden van bezoekersgroepen, ook buiten de openingstijden van het museum,  gedurende het seizoen van april tot en met oktober.
- Medewerkers voor het restaureren van museale objecten
 
Ook voor andere werkgroepen zijn regelmatig nieuwe vrijwilligers nodig.
 
Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het werk waar de voorkeur uitgaat, waarna z.s.m. een uitnodiging volgt voor een gesprek.
Ook kunt u op op dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur naar het museum komen. Daar zijn op die tijd verschillende vrijwilligers en bestuursleden aan het werk.
 
 
        
 
------------------------------------------------